Analytics kód:

Segítünk eligazodni a HITELEK Útvesztőiben. Most ajándék EKG Otthonra!

A CSOK, a vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatás, az építési támogatás, és az egyéb támogatott hitelek hatalmas lehetőséget nyújtanak szinte mindenki számára.

NHP Zöld Otthon Lakáshitel igény esetében egyedi kamatkedvezményt biztosítunk partner bankunknál.

19 irodánk közel 100 szakértőjének tudása most díjmentesen az Ön rendelkezésére áll. Nem csak megkíméljük attól, hogy órákat, napokat áldozzon az információk beszerzésére, de segítünk kiválasztani a legjobb konstrukciót.

Az optimális megoldás megkeresésében és később a hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatos ügyintézésben is ingyenesen segítünk. Így kollégáink nem csak időt, de pénzt is spórolnak Önnek. 

CSOK, falusi CSOK és az ehhez kapcsolódóan felvehető hitelek, most ajándék Wiwe készülékkel!

A saját otthon minden család életében egy fontos állomás, de nem kell, hogy álom maradjon. A CSOK, falusi CSOK és az ehhez kapcsolódóan felvehető hitelek sokak számára elérhetővé teszik, hogy saját otthonban éljenek.

Ne hagyja ki a lehetőséget, adja meg adatait és tanácsadóink minden részletről és feltételről tájékoztatják, és később a támogatással kapcsolatos ügyintézéshez is ingyenes segítséget nyújtanak.

Babaváró kölcsön most ajándék Wiwe készülékkel!

A Babaváró kölcsön ami 2024 December 31.-ig vehető igénybe  azoknak nyújt segítséget, akik családalapításon, családbővítésen gondolkoznak. A gyermek érkezése a családba nem csak egy életre szóló kaland kezdete, de költségekkel is járhat. A Babaváró kölcsön, ha minden nehézséget nem is, de az anyagi kérdéseket biztosan megoldja.

Kamatmentes, szabadfelhasználású támogatás, amely segítségével valóban gondtalan lehet a gyermek érkezése. A részletes feltételekről örömmel tájékoztatják Önt tanácsadóink és a kölcsön ügyintézésében is díjmentesen segítünk.

Otthonfelújítási támogatások, most ajándék Wiwe készülékkel

Az otthonfelújítási támogatások új lehetőséget biztosítanak, hogy az Ön otthona is olyan legyen, ahol igazán jól érzi magát. Itt a lehetőség, hogy a végére érjen egy régen halasztott felújításnak, vagy állagmegóvásnak.

Az otthonfelújítási támogatással most akár 3 000 000 Ft-hoz is hozzájuthat. Így nem kell kompromisszumot kötnie a felújítás során. Tanácsadóink minden részlet tisztázásában és a támogatásokkal kapcsolatos ügyintézésében is díjmentesen segítenek!

Szabad felhasználású hitelek, kamat rögzítése hitelkiváltással és személyi kölcsönök, most ajándék Wiwe készülékkel

A hirtelen felmerülő anyagi nehézségeket a szabad felhasználású hitelek, és a személyi kölcsönök hatékonyan és gyorsan oldják meg. Azonban, ha nem elég körültekintően választunk, akkor ezek a megoldások sokba kerülnek és hosszú időre további nehézséget okozhatnak.  
Ajánlataink:

Elengedjük egy ingatlanra vonatkozóan a tulajdoni lap és térképmásolat lekérésének díját

Folyósítás után partnerünk visszatéríti egy ingatlanra vonatkozóan az értékbecslés díját, 5.000.000 Ft, vagy afeletti hitelösszeg esetén

A kölcsönszerződés közjegyzői okiratba foglalás költségét szintén visszatéríti maximum 30.000 Ft értékben, 5.000.000 Ft, vagy afeletti hitelösszeg esetén

A díjvisszatérítés feltételhez kötött, részletekért kattintson az alábbi gombra:

Tanácsadóink minden információt megadnak Önnek ahhoz, hogy olyan konstrukciót válasszon, ami valódi segítséget jelent majd.

Hitelek új és használt lakásvásárláshoz, építkezéshez most ajándék Wiwe készülékkel

Ha a támogatott megoldások egyikével sem tud élni, akkor sem kell lemondania a saját otthonról. Számos hitelkonstrukció áll rendelkezésére akár új, akár használt lakás vásárlásán gondolkozik.

Tanácsadóink több, mint 15 éves tapasztalattal segítenek Önnek eligazodni a hitelek között, hogy olyan finanszírozási megoldással vághasson bele az otthonteremtésbe, ami hosszú távon fenntartható és biztonságos.

Adja meg adatait, és visszahívjuk Önt!

Az ingyenes telefonos konzultáció során kollégáink nem csak a támogatásokkal, hitelekkel kapcsolatos információkat mondják el részletesen, de segítenek kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb konstrukciót is, nem csak időt, de pénzt is spórolva Önnek.