Analytics kód:

SEGÍTÜNK ELIGAZODNI A CSOK, A VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁS, AZ ÉPÍTÉSI TÁMOGATÁS ÉS AZ EGYÉB TÁMOGATOTT HITELEK ÚTVESZTŐIBEN

A CSOK, a vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatás, az építési támogatás, és az egyéb támogatott hitelek hatalmas lehetőséget nyújtanak szinte mindenki számára.

19 irodánk közel 100 szakértőjének tudása most díjmentesen az Ön rendelkezésére áll. Nem csak megkíméljük attól, hogy órákat, napokat áldozzon az információk beszerzésére, de segítünk kiválasztani a legjobb konstrukciót.

Az optimális megoldás megkeresésében és később a hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatos ügyintézésben is ingyenesen segítünk. Így kollégáink nem csak időt, de pénzt is spórolnak Önnek.

CSOK, falusi CSOK és az ehhez kapcsolódóan felvehető hitelek

A saját otthon minden család életében egy fontos állomás, de nem kell, hogy álom maradjon. A CSOK, falusi CSOK és az ehhez kapcsolódóan felvehető hitelek sokak számára elérhetővé teszik, hogy saját otthonban éljenek.

Ne hagyja ki a lehetőséget, adja meg adatait és tanácsadóink minden részletről és feltételről tájékoztatják, és később a támogatással kapcsolatos ügyintézéshez is ingyenes segítséget nyújtanak.

Babaváró kölcsön

A Babaváró kölcsön azoknak nyújt segítséget, akik családalapításon, családbővítésen gondolkoznak. A gyermek érkezése a családba nem csak egy életre szóló kaland kezdete, de költségekkel is járhat. A Babaváró kölcsön, ha minden nehézséget nem is, de az anyagi kérdéseket biztosan megoldja.

Kamatmentes, szabadfelhasználású támogatás, amely segítségével valóban gondtalan lehet a gyermek érkezése. A részletes feltételekről örömmel tájékoztatják Önt tanácsadóink és a kölcsön ügyintézésében is díjmentesen segítünk.

Otthonfelújítási támogatások

Az otthonfelújítási támogatások új lehetőséget biztosítanak, hogy az Ön otthona is olyan legyen, ahol igazán jól érzi magát. Itt a lehetőség, hogy a végére érjen egy régen halasztott felújításnak, vagy állagmegóvásnak.

Az otthonfelújítási támogatással most akár 3 000 000 Ft-hoz is hozzájuthat. Így nem kell kompromisszumot kötnie a felújítás során. Tanácsadóink minden részlet tisztázásában és a támogatásokkal kapcsolatos ügyintézésében is díjmentesen segítenek!

Szabad felhasználású hitelek, személyi kölcsönök

A hirtelen felmerülő anyagi nehézségeket a szabad felhasználású hitelek, és a személyi kölcsönök hatékonyan és gyorsan oldják meg. Azonban, ha nem elég körültekintően választunk, akkor ezek a megoldások sokba kerülnek és hosszú időre további nehézséget jelentenek majd.

Tanácsadóink minden információt megadnak Önnek ahhoz, hogy olyan konstrukciót válasszon, ami valódi segítséget jelent majd.

Hitelek új és használt lakásvásárláshoz, építkezéshez

Ha a támogatott megoldások egyikével sem tud élni, akkor sem kell lemondania a saját otthonról. Számos hitelkonstrukció áll rendelkezésére akár új, akár használt lakás vásárlásán gondolkozik.

Tanácsadóink több, mint 15 éves tapasztalattal segítenek Önnek eligazodni a hitelek között, hogy olyan finanszírozási megoldással vághasson bele az otthonteremtésbe, ami hosszú távon fenntartható és biztonságos.

Adja meg adatait, és visszahívjuk Önt!

Az ingyenes telefonos konzultáció során kollégáink nem csak a támogatásokkal, hitelekkel kapcsolatos információkat mondják el részletesen, de segítenek kiválasztani az Ön számára legelőnyösebb konstrukciót is, nem csak időt, de pénzt is spórolva Önnek.